Så var det slutt - en 6 års lang reise med Lommedalen er over

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 4. Mar 2024

Dommer Stian André Kuznetsoff takker for seg i Lommedalen IL:

 

Tusen takk for at jeg har fått være en del av, og representert Lommedalens IL fra bredde- til toppfotballen. 

Det startet på breddenivå da jeg kom fra Bærum Sportsklubb i 2018, og debuten i Toppfotballen kom på høsten samme året. Årene etter fulgte flere debuter på rekke og rad i bl.a. 2. divisjon herrer (2019), NM (2019), landskamper (2020) og Toppserien (2022). 

Tar jeg ikke helt feil, så lander jeg etter 6 sesonger for Lommedalen på 237 offisielle kamper, hvorav 83 er kommet i Toppfotballen og 3 privatlandskamper. 

Høydepunktet så langt i karrieren kom i 2019, da jeg kunne innkassere prisen som årets assistentdommer, og krones sesongavslutningen i Nasjonal G19-finalen mellom Brann og Mjøndalen. 

Nå fortsetter jeg reisen i Nordre Eidsvoll IL. 

Jeg ønsker dere det aller beste, og lykke til videre med deres fantastiske og inkluderende idrettslag ❤️

 

Takk for meg!



LOMMEDALEN FOTBALL - ÅRLIG MØTE

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 22. Feb 2024

VELKOMMEN TIL

LOMMEDALEN FOTBALL SITT ÅRLIG MØTE 

Årlig møte for Lommedalen fotball avholdes i klubbhuset i Lommedalshallen onsdag 28.02.24 kl. 19.30.

  1. Godkjenning av innkalling og dagsorden
  2. Valg av dirigent og referent
  3. Valg av noen til å signere referat
  4. Gjennomgang av regnskap for FYA med tilhørende underregnskap for året 2023 og budsjett for 2024
  5. Gjennomgang av årsberetning for FYA for 2023
  6. Innstilling av fotballavgift for 2024
  7. Eventuelle saker som ønskes fremmet fra  FYA til  årsmøte i hovedstyret


DOKUMENTER 

Årsberetning FYA 2023.pdf

Forslag treningsavgift 2024.pdf

Regnskap 2023 og budsjett 2024.pdf





Jentefotballen i Bærum forener krefter

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 26. Jan 2024

Jentefotballen forener krefter i Vestre Bærum. Klubbene BVH, Bærum SK, Jardar og Lommedalen har slått sammen sine jentelag fra 17 år og oppover. 110 spillere er aktive på de aktuelle lagene, og fellestreninger er godt i gang.



Glade UBK jenter på Gommerudbanen Foto: Andre Strømnes/Budstikka


Det har over tid vært utfordrende å skape et bærekraftig og forutsigbart tilbud hos hver enkelt klubb, og vi tar nå et langt skritt framover når spillerstallene og trener ressursene blir samlet til Union Bærum Kvinner (UBK). Her blir det plass både til de som har ambisjoner og vil trene mye og til de som vil spille et par ganger i uka for gøy.

Union Bærum Kvinner, til daglig gjerne kalt UBK, er navnet på barnet, og dette navnet ble til etter at alle spillerne fikk foreslå navn og stemme på de tre beste forslagene. 

Det er etablert to treningsgrupper, èn for J17 og èn for J19/A-lag. J17 trener hos BVH på Rud, mens de eldste trener hos Bærum på AJ Arena. Samarbeidet har meldt på seks lag i serien, og disse vil spille kamper på alle klubbenes arenaer. I denne første sesongen spiller lagene i drakten til den klubben hvor hjemmebanen er. Målet på sikt er felles drakter, men man må være litt forsiktig med økonomien i oppstarten

Fahed Sobhieh, som er hovedtrener for J17, sier at jentene allerede begynner å bli kjent på tvers av klubbtilhørighet, og at det blir flere spillere på samme nivå enn før. Det legger til rette for gode treninger og bedre utvikling for den enkelte spiller.

Marius Lystad er ansatt som hovedtrener for J19/A-lag og også som koordinator for hele samarbeidet. Han har en solid CV innen jentefotball både fra Frigg, Heming, ØHIL og kommer nå over fjellet fra Sædalen IL i Bergen. «Jeg gleder meg veldig til å ta fatt i alle oppgavene som venter. Første trinn er å bli kjent med personer i de ulike klubbene, besøke og bli kjent med de ulike treningsgruppene som inngår i samarbeidet, og ikke minst være på feltet selv med senior- og juniorgruppen. Vi skal bygge god treningskultur og sørge for at jentene samtidig har det gøy med fotballen. God klubbdrift handler om bærekraftige verdier og universelle prinsipper for hva vi gjør og hvordan vi gjør det, slik at man på sikt ikke er avhengig av enkeltpersoner og kan legge til rette for flest mulig, lengst mulig og best mulig», uttaler han. Marius sier at nye spillere er svært velkomne, det er bare å ta kontakt med en av klubbene.

Klubbene samarbeider også i de yngre ungdomsklassene fra 13 til 15 år. Spillerne starter i sine lokale klubber som før. Når de går inn i ungdomsfotballen slår BVH og Lommedalen sammen sine lag, og det samme gjør Bærum og Jardar. Disse spiller og sammen frem til J17. Målsettingen er at det skal være en stige fra barnefotballen i regi av hver enkelt klubb, via samarbeid mellom to klubber i ungdomsskolealder til Union Bærum Kvinner når jentene blir 17 år. Ved en slik gradvis trapp er målet å skape trygge og solide miljøer, der spillerne vil trives og fortsette. Denne forutsigbarheten tror vi gjør at flere fortsetter lenger med fotball. I tillegg har vi som målsetning at oppstart og drift i barnefotballen frem til ungdomsfotballen blir mest mulig likt i alle klubbene

Les Budstikkas reportasje om Union Bærum Kvinner





Kiwi Bama Cup 2024

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 4. Jan 2024

Påmeldingen til årets Kiwi Bama Cup er åpen!

Mer info og påmelding her: https://lommedalenkiwibamacup.cups.nu/



Lommedalen Fotball søker trenere

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 24. Aug 2023

 

Lommedalen Fotball ser etter ambisiøse og fremadstormende fotballtrenere som setter spillerutvikling i fokus. 

Lommedalen Fotball er i vekst og vi ser behov for flere trenere til våre akademi- og lagstilbud. Dersom du er interessert og er ivrig etter å være med på å utvikle det sportslige tilbudet oppfordrer vi deg til å ta kontakt.

Krav/Kvalifikasjoner 

  • Fullført NFF Grasrottrener, men ønskelig med UEFA B eller annen idrettsfaglig bakgrunn.
  • Tidligere trenererfaring fra barne- og ungdomsfotballen eller seniornivå
  • Kan håndtere barn og ungdom på en pedagogisk måte
  • Administrativ erfaring/kompetanse
  • Samarbeider godt med andre
  • Gode kommunikasjonsferdigheter 

Oppgaver

  • Lagstrener i ungdomsfotballen
  • Trener på vårt akademitilbud
  • Årgangsansvarlig i barnefotballen
  • Bistå i planlegging og gjennomføring av fotballskoler, camper og andre tiltak
  • Bistå i utarbeidelse av sportslig planverk

 

Vi søker trenere til å dekke både heltid- og deltidsstillinger. Trenerroller og oppgaver tilpasses etter kompetanse og behov.

 Søknad som inneholder informasjon om deg og din motivasjon kan sendes til sportslig leder Waqas Afgan på  waqas@lil.no