Broren til broren, strandliv og Vaya Con dios

Postet av LIL J01 den 2. Jul 2017

Da er Granollers Cup over for vår del, og alle har hatt en fantastisk tur, herlige opplevelser og opplevd mye god håndball!

Søndagen er blitt som søndager sikkert en gang i tiden var ment brukt til, nemlig ikke noe. Hvis man kan si at strandliv, sol, Pool ikke er noe da :-)

Siden dette er siste dagen, og kampene er over så tar vi en liten oppsummering i det som blir siste blogginnlegg for Granollers Cup 2017 for Lommedalens j16!

Sportslig
to seire mot Snarøya og H.Vilamajor, en uavgjort mot SEIF (som gikk til åttedelsfinalen) og to tap Seleccio Catalana (gikk til åttedelsfinalen) og Konnerud (Også til åttedelsfinalen). Vi scoret 54 og slapp inn 61 mål. Alt i alt en god sportslig prestasjon. Vi spiller jevnt med Catalanerne og taper skikkelig mot Konnerud, men slik er håndballen. Vi reiste oss og kom tilbake etter den kampen!

Bilde tatt fra leksikon under temaet: Coaching i verdensklasse!!

Kjølebagene

Har tålt mye. Hundrevis av liter med drikke er blitt fraktet med disse fra hall til hall og tilbake til hotellet. Begge bagene ble etterhvert kondemnert da de ble brukt langt over hva man kan forvente av internasjonale kjølebager. Miljøterapeut Frode og Stifinner Hjortefot Runar har båret tonnevis med drikke og mat mellom slagene...

Sosialt

Vi har gjort mye, og jentene har utenom kampprogrammet hatt mye på det andre programmet. Shopping, Barcelona, middager, ut å vifte litt uten at noen vet det, middager, lunsjer, kjekke gutter, snap, streak, insta, face, messenger, enda flere kjekke gutter, prekener, soving, soling, bading, bademadrasser (store), dykkermasker, sololje uten faktor, solkrem faktor 30, solkrem faktor 50, enda flere kjekke gutter, høy musikk i bussen(Kongen av Campingplassen, Forelska i Læreren, One Night Stand (Da mistet Snarøyaforeldrene haken ned på brystet), Despacito, dunk, dunk og atter dunk og så videre og så videre. Men det har vært en strålende tur for alle jentene.

Fra stranden i Lloret de Mar



Siste middag på hotellet...

Posisjoner
Mens jentene har sine posisjoner på laget, og helt sikkert sine uformelle posisjoner utenfor banen, har det vært en hierarkisk organisatorisk struktur på de voksnes ansvarsområder under turen. Markus har vært sjefstrener med stor S, Jon har vært Manager og Reisesjef og etter en periode med utvanning av sjefstitlene ble Jon enig om at det holder med to sjefer. Alle andre har koordinator eller assistent (med mulighet for opprykk). Noen har selvfølgelig dratt opp mer poteter enn andre på turen, og de må takkes skikkelig (Markus, Jon, Frode, Gry, Arvid og Runar) men det har også vært noen småpotatis som måtte håndteres av resten :-)
Det har selvfølgelig blitt diskusjoner om hvem som har hatt den hardeste jobben, men da plantet bare Runar denne i bordet og da ble det ikke noe mer diskusjon:


Stifinner Hjortefot og vannbærerassistent Runar og Bevertnings og bespisningskoordinator Gry

Bilder av jentene:


Og Gopro Frode



Broren til broren
Som benevnt i gårsdagens blogg har det vært et mysterium hvor mange brødre det finnes av en av våre reise/kamp guider. Vi treffer på ham eller de flere steder ila dagen og hver gang spør han om "Lommedalen??" og "Where are the girls?" Runar og Gry mener de har sett to forskjellige, Jon og Frode mener de har vært i kontakt med tre av dem. Uansett så forblir dette et av de store mysteriene på denne turen. I går var det bilde av Broren til han andre, men under ser dere også bilde av broren til broren.


Fra venstre: Jon, Han andre broren og Frode


Fra venstre: Jon, broren til broren og Frode

Vi fikk dessverre ikke bilde av broren til broren til han andre og broren til broren.

Og helt til slutt vår eminente utkaster når middagen var ferdig, mannen med dressen. Myndig gikk han rundt med propp i øret og styrte kjøkken og bevertningspersonalet (ikke Gry da..) og sørget for at det ble mat til alle. Og med neste 400 rom på hotellet var det forholdsvis livat i matsalen.

Miljøterapeut Frode, Mannen med dressen (uten propp) og Manager Jon

Så de siste kåringene for denne gang...:

Turens mest badeglade: Thea V

Turens supporter: Maja

Turens mest lekne: Kaia D

Turens medisinskap: Malene

Turens rødeste rumpe: Hedda F

Turens Gladlaks: Thea A

Turens Albino: Ragnhild

Turens beste DJ: Pia

Turens beste brunfarge: Hedda L

Turens best kledde: Kaja F

Turens optimist: Emilie

Vaya Con Dios for denne gang og vi ønsker alle sammen en riktig god sommer, og god tur til Markus som skal videre til Mallorca og Altea. (Med solfaktor 50...)

Houston logger av...





Seier, Barcelona og Kebablunsj

Postet av LIL J01 den 1. Jul 2017

Håpet om sluttspill ble slukket før siste kampen i grunnspillet mot Snarøya da SEIF slo de suverene Catalanerne kampen før vi skulle i ilden. Så ble det bare æren og spille for, og det er det viktigste å spille for! Noe jentene også gjorde. Med spill med 1er ball uten klister ble det uvant for jentene, og vi mistenker en taktisk manøver av Snarøya som på forhånd hadde avtalt 2er ball med klister. Vel, den manøveren funket uansett like bra som å fyre opp grillen på vinteren for å smelte snøen....

Det ble en komfortabel seier mot Snarøya med 15-7 og godt å avslutte cupen med en seier!

Da er den sportslige delen over, og det blir sol og bading søndag. Og Yr.no melder om sol, sol og sol og da er det godt vi har funnet solfaktor 50 til Markus, da Trond Tjemsland har bedt oss passe på at han får smurt seg.

Vi har spilt fem kamper, to seire, en uavgjort og to tap. Alt i alt en ok sportslig uttelling, men sosialt har cupen vært til karakteren 6!

Stor takk til Manager Jon (ja, ny tittel) for å lede oss gjennom turen så langt. Manageren liker å planlegge og tar gjerne med seg vannbærer, miljøterapeut og koordinator Frode i diskusjonen om logistikken. Frode som han selv sier "Jeg tenker en time om gangen jeg vettu Jon"! Så da blir det en uslåelig kombinasjon med planlegging, impulsivitet og gjennomføringsevne.
En av de store diskusjonstemaene har vært hvor mange brødre av vår guide som finnes. Uansett blir han kalt for "han andre broren" og det er fortsatt en gåte om det er to eller tre av dem.


Frode, han andre broren og Jon

Ellers er dagen blitt brukt til sol, bading og shopping i Barcelona! Noen av jentene brukte tid til å shoppe, sjonglere med kniver og utføre tryllekunstner på Ramblaen, sole seg på stranden og jakte på lommetyver.
Så må det nevnes at Runar fant "Havets katedral" så dette blir da dagens kulturelle innslag. Havets katedral er en bok av Ildefonso Falcone som har solgt flere millioner eksemplarer som omhandler byggingen av katedralen Santa Maria del Mar. Bør leses!

Kebablunsj ja, noen av turens voksne deltagere, uten å nevne navn, har forelsket seg i en indisk sjappe ved siden av hotellet som serverer verdens beste kebabtallerken med stor underholdning av indisk musikk på høyttaleren. Kan anbefales for kommende turister til Lloret de Mar.

Hva med jentene da? Her kommer litt intern info fra jentene som ingen er kjent med. De har foretatt sine kåringer på turen og har følgende å melde:

Turens mest solbrente: Alex med Kristine på en god nummer to

Turens mest klumsete: Vildemars, klar seier

Turens seneste oppmøte: Olivia og Emma

Turens mest rotete rom: Thea A, Kristine og Vilde

Turens mest ryddige rom: Pia, Henrikke og Hedda L

Turens guttemagnet: Christina (med et helt fransk guttelag som heier)

Turens latter: Kristine

Turens syvsovere: Henrikke og Emma

Blir blogginnlegg søndag også.....