J13 til A-sluttspill i Partille Cup

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 6. Jul 2017


Det var knyttet stor spenning til siste kampen i gruppespillet mot Gustavsberg. I utgangspunktet var det slik at den som vant kampen gikk til A-sluttspill, og de som tapte gikk til B-sluttspill.

Det kan nok ha vært litt nerver som spilte inn, men Lommedalen gikk raskt opp i føringen etter straffe i starten av kampen. Deretter førte Lommedalen nesten hele første omgang til Gustavsberg scoret et par kjappe på slutten og gikk til pause med ett måls ledelse.

Det ble en målfattig kamp som Gustavsberg til slutt vant med 10-8, men Lommedalsjentene kjempet tappert. Skuffelsen var stor rett etter kampen, men skuffelsen forsvant som dugg for solen da Lommedalen gikk forbi på målforskjell - så da blir det A-sluttspill likevel, fredag 7/7!


"Dødens gruppe" - tre lag kjempet om A-sluttspill, Lommedalen trakk det lengste strået...eller kjempet seg til den siste plassen...



Oppvarming før kampen...

Det er ikke mange lag fra Lommedalen som tidligere har gått til A-sluttspill i Partille Cup, så det er uansett en stor prestasjon som jentene skal være veldig godt fornøyd med!

Da blir det 1/32 dels finale mot Skøvde 1 i fredag kl. 11.25 på Heden, hjertet i Partille. Supporterne stiller og heier jentene frem, og de som er hjemme krysser fingrene for en god kamp!

Vi ønsker lykke til!



J13 i Partille Cup, kamper på Heden og Liseberg

Postet av VB LIL/JARDAR J04 den 5. Jul 2017

J13 (J04) er for tiden i Gøteborg og representerer Lommedalens IL i Partille Cup. Det er mange lag fra Lommedalen som tidligere har vært deltagere i verdens største håndballcup, men denne sommeren er det kun J13 som har tatt turen. Med 14 puljer og nærmere 90 lag i J13 fra Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Belgia, Færøyene, Russland, Kenya og Brasil kan man trygt si at dette er en stor internasjonal turnering!

11 av spillerne fra laget er på plass og hadde en noenlunde brokete tur til Gøteborg, med påfølgende stridig natt på skolen hvor de sover.

Det første først, kø på veien til Gøteborg på grunn av bilulykke noe som medførte forsinkelse til skolen hvor man skulle overnatte. Deretter ble jentene vekket midt på natten fordi tyverialarmen gikk av - så, alle mann ut!

Bussturen til Heden hvor alle våre kamper spilles ble også en broket affære med punktering på bussen og skifte av buss.

Tirsdag 4. juli på selve bursdagen til Dronning Sonja og nasjonaldagen til USA skulle det spilles to kamper mot henholdsvis Skövde og Kärra. Kampene går på Heden, midt i Gøteborg og er selve hjertet i Partille Cup.
Det ble dessverre to tap med 9-12 (Skövde) og en tung kamp mot Kärra (4-18)!

Da ble kvelden bedre med tur til Liseberg og litt gevinster for å få opp humøret igjen. Se øverste bilde :-)

Onsdag skulle tapene revansjeres og det var et helt annet Lommedalslag som gikk på banen, med innsats, godt spill fremover og ikke minst knallhardt forsvar bakover! Det ga resultater og det belgiske laget HC Eynatten-Raeren ble slått 14-3 før Son ble et nummer for svake for fremadstormende Lommedalsjenter med sifrene 14-6. 28 mål og kun 9 i mot på to kamper lar seg høre!

Torsdag 6.juli går siste innledende kamp som avgjør om Lommedalen går til A-sluttspill eller B-sluttspill!
I skrivende stund ligger Lommedalen på den viktige tredjeplassen som sikrer A-sluttspill, men kampen mot Gustavsberg i morgen kl. 16.40 vil avgjøre hvilke av de to lagene som får A eller B sluttspill.
Følg med på tabellen her

Ettermiddagen ble brukt til bading i den svenske skjærgården, omtrent 15 minutter fra skolen. Deilig vann og tøffe jenter som tok en dukkert!

Følg med i morgen og se om hvordan det går med J13 i Partille Cup!