Coerver Champions academy

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 22. Sep 2016

Lommedalen inviterer alle gutter og jenter 7 - 14 år, til Coerver Champions academy fra 4-6 november.
Fotballskolen er arrangert av Viasat, og er i samarbeid med Coerver Coaching og Adidas.

Påmeldingen skjer via link ved vedlagt infoskriv fra Coerver.
Påmeldingsfrist er 20. Oktober.

PÅMELDING COERVER

A-lag: Lommedalen 1 - 1 Grei

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 13. Sep 2016

Lommedalen 1 - 1 Grei (Lommedalen Idrettspark, KG Øvre)

09 min: 1-0 - T. Larsen
62 min: 1-1 - S. Haugseth

Det ble en tøff kamp mot Grei, men bare etter 9 minutter kom yngstebror Larsen, Thomas, og ga Lommedalen ledelsen med en heading som gikk i en fin bue over keeperen. Dette var for øvrig Thomas sitt niende mål for sesongen.

Grei hadde to store muligheter i 1.omg, men Lommedalens 17 åring, Simon Degen, vartet opp med noen solide redninger. Lommedalen var frempå flere ganger, men både Daniel Hæhre og Thomas Larsen klarte ikke å sette den bak Grei keeperen. 1-0 sto seg til pause.

2. omgang startet med lite tempo, der begge lag ikke fikk det helt til å stemme. Etter 62 minutter kom utligningen fra Grei spiss, Stig Haugseth, som dundrer ballen i mål fra spiss vinkel. Dette var Haugseth sitt 15 mål for sesongen. Kampen bølget frem og tilbake, og Lommedalen fikk en mulighet til å avgjøre kampen i det 80 minutt, da Damien Budnik snappet ballen fra Grei stopperen og kom alene mot keeper, men avslutningen holdt ikke mål, og ble satt midt på keeper.

E. Pascual <--> M. Bjanes

I neste kamp venter Skeid 2 borte. Kampen spilles på Nordre Åsen kg neste mandag (19. september) kl 18:30.

A-lag: Rilindja 1 - 2 Lommedalen

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 6. Sep 2016

Rilindja 1 - 2 Lommedalen (Furuset kunstgress)

15 min: 1-0 - A. Shipshani
61 min: 1-1 - E. Benjaminsen
63 min: 1-2 - M. Jenssen

På Lørdag spilte Lommedalen A-lag mot Oslo laget, Rilindja. Etter å ha ligget under 1-0 til pause, snudde Lommedalen kampen. Reduseringen kom fra bursdagsbarnet og kaptein, Erik Benjaminsen.

Matchvinner ble Markus Jenssen, som setter ballen strålende i lengste hjørnet med sitt effektive venstrebein. Seier 2-1 borte mot Rilindja er lagets tredje seier etter ferien, og tar dermed et stort steg nærmere fjerde plassen, som gir plass til neste års 2 divisjon, nivå 2.