Terminlisten for fotball er utsatt

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 20. Mar 2020

NFF Oslo har i tråd med sentrale vedtak innstilt all aktivitet i mars og april.

Grunnet usikkerhet rundt når serien kan starte, utsettes publiseringen av terminlister.
Dette da en del avdelinger og terminlister vil måtte gjøres om fra det opprinnelige.

I tråd med Breddereglementet §8-1(1) vil kretsen kunngjøre spilleplan senest 2 uker før seriestart for sesongen for de divisjoner den administrerer i seniorklassene, samt i aldersbestemte klasser.

Les hele innlegget her

https://www.fotball.no/kretser/oslo/om-kretsen/artikler/2020/nff-oslo-har-valgt-a-avlyse-folgende-arrangement/?fbclid=IwAR3RSyOIaMRZlGslDEzd79Ry1GoDB3podRWMtOLdPr6Sz2-4tIZeD1tCRQY




Book din fysiotime hos Maya Rossvoll

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 3. Mar 2020

Book din fysiotime hos Maya Rossvoll

Lommedalens IL har et samarbeid med Vest Helse, og har hatt et ønske om å få en kontaktperson for spillere/utøvere i Lommedalen. Vi kan nå meddele at vi har endelig inngått en slik avtale.


Det vil være fysioterapeut, Maya Rosvoll som blir vår kontaktperson fremover og som kan brukes som vår egen fysio. Dette samarbeidet blir et såkalt “walk-in-clinic". Her setter Maya av 1 til 2 timer (avhengig av behov) til Lommedalens IL. Det vil være en fast dag/tidspunkt i uka, der spillerne kan booke time til meg direkte og komme på klinikken for vurdering/behandling.


Maya Rossvoll har master i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole. Startet å jobbe v/ Vest helse og trening 1. november i år og har fra før 3 års erfaring fra privat praksis. Hun har også jobbet som fysioterapeut i Lyn toppfotball, med både herre- og damelaget. Kompetanse og erfaring innen fotballskader og generelle idrettsskader knyttet til hofte/lyske/lår, kne og ankel. 


For booking av tid, send Maya en mail (maya@vesthelse.no) eller kontakt henne på 986 72 593 og skriv at du er fra Lommedalens IL. Hun tar imot spillere hver onsdag.




Grasrottrenerkurs del 1 i Lommedalen

Postet av Lommedalens IL - Fotball he den 3. Mar 2020

I helgen blev det arrangerat grasrottrenerkurs del 1 i Lommedalen! Det var 21 energiske och engagerte deltagare. 

Vi som kursledare vill säga tusen takk för en väl genomförd helg.

Vi i Lommedalen tilrettelegger så att dom som vill öka kompetensen ska få möjlighet till det.