LommedalsUka - Ferdig for denne gang

Postet av Lommedalens IL den 17. Aug 2019

Da er LommedalsUka over for i år

Vi har hatt det utrolig gøy og håper alle som har deltatt har hatt det like gøy. Tine Fotballskole, håndballskole og breddeidrett var denne ukens aktivitetstilbud. 

Oppimot 500 barn og unge har vært i aktivitet i LommedalsUka. Vi har hatt ca. 60 ungdomsledere/instruktører, som har fått smaken på arbeidslivet og instruert alle våre deltakere. Årets LommedalsUke kunne tilby to nye aktiviteter, Håndballskole i uke 33 og Kultur/Drama i uke 26.

Tusen takk til årets LommedalsUka-kjøkken, som har stått på og laget all maten fra bunn av, og servert lunsj til ca. 560 deltakere, ledere og instruktører.

Vi håper alle har hatt to supre uker og vi ønsker alle sammen en flott skolestart kommende uke. LommedalsUka har kommet for å bli og gleder oss allerede til neste år. Kanskje det kommer noen nye tilbud?!

Tusen takk til LIL Foto&Video som har vært på jobb denne uken for å ta bilder av aktivitetene.
Ønsker du å se bildene? Klikk deg inn på facebook siden vår.
https://www.facebook.com/lommedalenidrettslag/
MØTE FOR LAGLEDERE, TRENERE OG ANDRE MEDLEMMER

Postet av Lommedalens IL den 15. Aug 2019

MØTE FOR LAGLEDERE, TRENERE OG ANDRE MEDLEMMER 19.8. KL 19

Velkommen til møte i Lommedalshallen mandag 19. august kl. 19. 

Det vil bli gitt informasjon om status i håndballgruppa etter sammenslåingen av Vestre Bærum IF og Lommedalens IL, herunder treningstidsfordelingen for sesongen, og om den inngåtte samarbeidsavtalen med St. Hallvard. Lars Finnland fra Bærum Topphåndball kommer for å gi informasjon om Bærum Topphåndball. Møtedeltakerne inviteres deretter til å komme med innspill til drift av klubben framover.

Møtet vil bli ledet av hovedstyrets leder Ole Reistad.

Vi ønsker at det etter møtet skal kalles inn til et ekstraordinært årsmøte, der valg av nytt styre står på agendaen (jf. LILs lov/lovnormen for idrettslag § 17).

Saksliste:

  1. Kort om bakgrunn og status for sammenslåingen
  2. Informasjon om samarbeidsavtalen med St. Hallvard
  3. Informasjon om Bærum Topphåndball
  4. Diskusjon
  5. Oppsummering og veien videre

Mvh Britt Torunn Hove

Leder Vestre Bærum LIL håndball
Informasjon vedr. håndballaktiviteten i LIL og status for sammenslåingen med VBIF

Postet av Lommedalens IL den 13. Aug 2019

Informasjon vedr. håndballaktiviteten i LIL og status for sammenslåingen med VBIF 

Vestre Bærum Idrettsforening (VBIF) og Lommedalens Idrettslag (LIL) vedtok på sine respektive årsmøter sammenslutning med virkning fra 1. mai 2019. Dette innebar at VBIF opphørte å eksistere fra samme dato, medlemmene ble overført til LIL og LIL overtok arbeidsgiveransvaret for VBIFs ansatte. VBIF gikk inn som en del av LIL, mens navnet ‘Vestre Bærum LIL’ ble valgt som fellesnavn for håndballgruppen i LIL. Formålet med sammen-slutningen var å danne et spillergrunnlag for å tilby et bedre håndballtilbud i Lommedalen og Bærum. Til sammen har håndballgruppen rundt 500 medlemmer, noe som gjør den til en av de største i region Øst. Vestre Bærum LIL har meldt på 36 lag til seriespill i region Øst fra 9 år og oppover denne sesongen, enten alene eller i samarbeid med Jardar. I tillegg vil noen av våre spillere delta i seriespill i region Sør og i kvalifisering til de nasjonale seriene Bring og Lerøy under navnet til vår samarbeidsklubb St. Hallvard. Dessuten vil klubben delta i alle aktiviteter for yngre lag, slik som Minirunder og Loppetassen.

Lommedalens IL har registrert at det på VBIFs hjemmeside (vbhk.no) den 6. august ble lagt ut en innkalling til et ekstraordinært årsmøte i VBIF. Det samme skjedde i slutten av juni, men denne ble senere trukket tilbake. Tilbakemeldingen LIL har fått fra idrettskretsen er at Vestre Bærum IFs årsmøte har vedtatt sammenslutning med Lommedalens IL fra 01.05.2019. Dette innebærer at Vestre Bærum IF ikke lenger eksisterer. Nå er det kun ett idrettslag, det sammenslåtte idrettslaget, som heter Lommedalens IL, og at det derfor ikke går å avholde ekstraordinært årsmøte.

Hovedstyret i Lommedalens IL er glade for den gode oppstarten som har vært tvers gjennom så mange av de aldersbestemte lagene i VB LIL Håndball. Samtidig har hovedstyret registrert at styret i håndballgruppa er preget av uenighet og at det på bakgrunn av dette er planlagt et medlemsmøte i håndballgruppa mandag 19. august. Hovedstyret følger opp dette i tråd med styrets ansvar for å sikre en vel fungerende klubb på alle nivåer. Vi håper så mange som mulig kan delta på dette medlemsmøtet og vi ser frem til å arbeide videre for å styrke og utvikle det gode håndballmiljøet og det brede idrettsmiljøet i Lommedalen og Bærum.

Lommedalen, 13. august 2019

Ole Reistad

Styreleder, LILFotballens festdag 2019 - Søndag 18.august

Postet av Lommedalens IL den 9. Aug 2019

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til Fotballens Festdag 18. august, under finner dere link hvor dere kan dere hente ut/kjøpe billetter. 

Lag som skal gå sammen kan bestille billetter direkte til Ellen Rønning; ellen.ronning@stabak.no

På feltene 300, 301, 302 har barn under 16 år gratis inngang, og voksne kan kjøpe billetter til kr. 50,-

Billetter kjøpes/hentes ut her: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/e/stabaek__kristiansund

Legg inn promokode festdag, trykk bruk kode og velg seter og priskategori. Ordinære billetter til øvrige felt kan også kjøpes via denne linken.

Hjertelig velkommen!
FOTBALLENS FESTDAG 2019

Postet av Lommedalens IL den 20. Jun 2019

FOTBALLENS FESTDAG SØNDAG 18. AUGUST

 

Snart sommerferie for små og store, men allerede nå vil vi gjerne invitere dere til Fotballens Festdag! Vi ønsker alle bygdas fotballspillere og skoleelever med familier, venner, trenere og lærere hjertelig velkommen til Fotballens Festdag 2019 søndag 18.august fra kl 13.

Velkommen til konsert og showkamp, masse moro i Fanzone, og ikke minst Eliteseriekampen mellom Stabæk og Kristiansund kl 16!

Dette skal være en fotballfest med mening og årets tema er:
Netthets – vi har alle et ansvar!

Vi går snart et nytt skoleår i møte, og mange både gleder og gruer seg - mange tanker og følelser svirrer i små og store hoder. Å takle skolehverdagen, med plikter og forventninger, er krevende nok i seg selv, og for noen blir denne hverdagen ekstra utfordrende. 

Vi lever i en tid der netthets og nettmobbing er et økende problem. Samtidig ser vi også tendenser til at språket utvikler seg i en røffere og mer vulgær retning, særlig blant barn og unge.

Foreldre, trenere, lagledere, lærere, lagkamerater, klassekamerater, søsken og venner, alle har vi et ansvar. Et ansvar for å se og ta vare på hverandre. Og for å skape bevissthet rundt språkbruk – og måten vi snakker til og om hverandre på.

Det er her Stabæk som fotballklubb ønsker å ta sin del av ansvaret. Vi vil at våre trenere, ledere og spillere skal vise vei, være gode eksempler i hverdagen. Vi ønsker at unge jenter og gutter i alle klubber og på alle skoler skal oppleve treningsfelt, garderobe, skolegård og klasserom som trygge og gode «havner».

På «Fotballens festdag 2019» skal vi feire det nye skoleåret – men vi må ikke glemme å passe på hverandre, vi må ha øyne og ører åpne. Stopp hetsen. Nå.

Billetter:

På feltene 300, 301, 302 har barn under 16 år gratis inngang, og voksne kan kjøpe billetter til kr. 50,-

Billetter kjøpes/hentes her: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/e/stabaek__kristiansund

Legg inn promokode festdag. Ordinære billetter til øvrige felt kan også kjøpes via denne linken.

Bestilling av billetter til hele lag/store grupper kan gjøres til Ellen Rønning: ellen.ronning@stabak.no

 

Vi sees på Nadderud stadion. Alltid. Uansett

 Levert av IdrettenOnline