Kurs i brettpadling (SUP) på Burudvann - Nye datoer!

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 8. Jun 2017

Nå kan du bli med og prøve brettpadling i Lommedalen!

SUP - Stand up padling - paddleboarding - brettpadling (kjært barn har mange navn..) er fortsatt en ganske ny aktivitet i Norge, men har blitt en mer og mer populær aktivitet i Oslofjorden, langs kysten og på mange vann rundt omkring. Det er det mange grunner til!

Brettpadling er lett å lære og er en morsom aktivitet for hele familien. Det er en lav terskel for å komme seg ut på vannet uten kajakk eller båt – det finnes oppblåsbare brett i trillebag/ryggsekk som man kan ta med på bussen eller legge bak i bilen. Brettene er meget stabile og man kan ha med sekk og bagasje på brettet.

"Vannrenn" med god treningseffekt

Med SUP kan man surfe bølger, man kan padle stille i solnedgang eller man kan dra på langtur. I tillegg oppdager flere og flere den gode treningseffekten – spesielt for mage, rygg og brystmuskulaturen. Noen kaller SUP for "Vannrenn" siden det er en perfekt treningsform for langrennsløpere i sommerhalvåret.

Lommedalen Idrettslag inviterer i samarbeid med 4elements til introduksjonskurs. 4elements har holdt padlekurs i Oslo-området i 5 år og drives av Hallgeir Thorbjørnsen, som også er leder for Lommedalen Ski- og Snowboardskole. Hallgeir er sertifisert instruktør fra ISA (International Surfing Association) og stiller som instruktør på kurset.

Introduksjonskurs på Burudvann

På grunn av uvanlig mye vind og regn den 7. har vi forskjøvet kurset, og det er i skrivende stund fortsatt noen ledige plasser.

Kurset går over to onsdager, 14. og 28. juni på Burudvann. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med – her vil du lære alt du trenger for å kunne bli trygg på brettet. 4elements stiller med alt av nødvendig utstyr.

Kurset gir god balanse på brettet, og riktig padleteknikk gir en effektiv treningsøkt for hele kroppen. Det brukes oppblåsbare SUP-brett og deltakerne vil få innblikk i hvordan man rigger utstyret.

Etter kurset er det muligheter for å leie brett for å prøve seg på egenhånd.

KLIKK HER FOR MER INFO OG PÅMELDING VIA SUPERINVITE
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline