Velkommen Mats Sjuve - Lommedalens nye aktivitetsleder

Postet av Lommedalens IL den 8. Jan 2020

Ny ansatt inn for å legge mer til rette for aktiviteter og ungdom

Lommedalens IL startet året 2020 med å ansette Mats L. Sjuve som aktivitetsleder. Her vil han jobbe mye med å tilrettelegge aktivitetstilbudene våre, samtidig som han skal engasjerte flere unge i idrettslaget.

Vi tok en prat med Mats da han ankom på kontoret i januar. De fleste vet hvem Mats er, da han jobber som lærer på Mølladammen skole, og jobbet i LommedalsUka i fjor som leder av Breddeidretten. Breddeidretten ble startet av Idrettslaget i 2017 av Kjetil Røine, og vi fant fort ut at dette tilbudet var kommet for å bli. Å ta over ansvaret fra Kjetil Røine var ingen en lett oppgave, mtp hvor profesjonelt og populært tilbudet er. Mats tok utfordringen på strak arm, og igjen ble breddeidretten en mega suksess. Nå tar han på seg ansvaret som aktivitetsleder i idrettslaget, og ser frem til å kombinere to jobber som han kommer til å trives godt med.

Vi ble nysgjerrige, og spurte Mats om hva var det med denne stillingen som interesserte han?

- Det var først og fremst idrettslagets store engasjement for å skape et enda bedre sosialt, idrettslig og kulturelt tilbud her i nærmiljøet. LIL ser muligheter fremfor begrensninger. Som lærer ved Mølladammen ser jeg også verdien av et tett samarbeid mellom skole og fritidsaktiviteter/tilbud.Daglig leder i Lommedalens IL, Marianne Fjelberg sier seg storfornøyd med hennes nye medarbeider og legger til hvorfor hun åpnet opp for en slik stilling: 

Lommedalens IL ønsker å utvide sitt samfunnsansvar og legge mer til rette for ungdom som ønsker uorganisert idrett. Vi ønsker også å bidra til å skape lavterskelaktiviteter for hele familien. For at vi skal kunne videreutvikle allerede etablerte aktiviteter har vi ansatt Mats Sjuve som aktivitetsleder. 

Mats setter også seg klare mål med jobben han skal gjøre, og understrekker at han ønsker å skape enda bredere og bedre fritidstilbud for barn og unge i Lommedalen. Han kan ikke vente med å starte, og er allerede i gang med planleggingsfasen med nye aktiviteter, samtidig som han også skal gjøre våre allerede etablerte tilbud enda bedre.


Vi ønsker Mats Sjuve velkommen i teamet, og ser frem til en fantastisk 2020 med deg på laget.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.