Anlegg fortsatt stengt til 3. påskedag

Postet av Lommedalens IL den 8. Apr 2020

Anlegg fortsatt stengt til 3. påskedag – LIL vurderer oppstart av aktiviteter etter påske.

Norges Idrettsforbundet (NIF) åpnet opp for å starte opp organisert utendørsaktivitet i idrettslagene og Lommedalens IL følger nå opp for idrettslaget. Etter påske vil det starte opp aktiviteter for 2007 og eldre, under ledelse av kyndig personell fra LIL. Trenerne i LIL forbereder nå dette i samarbeid med naboklubbene og tester ut hva slags øvelser som kan egne seg innenfor det stramme regelverket som myndighetene har satt i verk.

All aktivitet skal godkjennes av et eget Coronautvalg som hovedstyret har etablert, bestående av styreleder Ole Reistad, daglig leder Marianne Fjelberg, styremedlem Irene Janssons, samt relevant gruppeleder. Ansvaret for idrettslag som tilrettelegger for aktivitet er beskrevet på NIFs nettsider og Lommedalens IL skal ivareta klubbens ansvar på en forsvarlig og ryddig måte.

I påsken vil alle anlegg fortsatt være stengt og vi ber alle innbyggere i Lommedalen og Bærums Verk respektere dette. Dette har fungert etter hensikten så langt og er vårt alle bidrag til dugnaden. La oss fortsette dette frem til etter påske, takk til alle for ditt lille bidrag ved å ikke bruke banene i disse dagene.

God påske til alle medlemmer!

Ole Reistad

Styreleder

Tlf. 932 66 908Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.