Høst 2020 - Aktivitetstilbud

Postet av Lommedalens IL den 25. Aug 2020

Aktivitetstilbud høst 2020 - Lommedalens IL 


Lommedalens IL og alle våre idrettsgrupper tilbyr aktiviteter gjennom hele året, og i høst så har vi ikke ligget på latsiden. Lyst til å prøve håndball, eller bare utvikle deg som fotballspiller?Allidrett - f. 2014 og 2015

Vi ønsker å at barna som melder seg på allidrett skal få prøve et bredt utvalg aktiviteter, være sosial med jevnaldrende og oppleve gleden ved å være fysisk aktiv. Planlagt oppstart er i uke 36. (Vi må selvsagt ta et stort forbehold med tanke på retningslinjene i henhold til gjeldende snittvernregler). 

Kunne dette vært noe? Hjemmesiden til allidrett venter på klikk
https://www.lil.no/p/53739/allidrett 


Håndballskolen VB LIL - f. 2013 og 2014

Barna på håndballskolen får oppleve lek, moro, samarbeid, nye venner og ikke minst masse håndball! På håndballskolen legger vi stor vekt på at barna skal oppleve mestringsfølelse gjennom lek og spill, og bli "venn med ballen"! Håndballskolen ledes av klubbens egne trenertalenter, og ungdomsspillere. 

Interessert? Mer informasjon og kontaktinfo på siden deres.
http://haandball.vbhk.lil.no/p/51603/handballskolen 


Foto&Video prosjekt f. 2001 - 2005

Bli med i et produksjonsteam som skal ta idrettslaget til nye høyder. 

I 2019 var vi på plass på fotballgruppens EatMoveSleepCup, alpintgruppens Skifestival, langrennsgruppens Lommedalsrennet og idrettslagets Lommedalsuka. Som dere ser har vi nok å finne på, og vi ser også etter flere som ønsker å bli med i gruppen.

Det har stoppet litt opp i 2020 grunnet situasjonen rundt koronaviruset, men gruppen er klare for å starte opp igjen med et helt nytt og spennende prosjekt.

Er du en som vil å ha ansvaret for et stort filmprosjekt, har du et øye for filming, nysgjerrig og liker å utarbeide og planlegge intervjuer og/eller flink til å redigere klipp i Premiere Pro/FinalCut (eller andre programmer), da må du kontakte oss.

Kontakt thomas@lil.no for din interesse.


Fotballakademiet f. 2010 - 2013

Vi ønsker å tilby et sportslig og sosialt tilbud til alle gutter og jenter der treningsopplegget er tilrettelagt alle deltakere. Treningene vil foregå mandag, onsdag og fredag etter skoletid. Barn fra andre skoler enn Lommedalen vil bli hentet med buss eller personbil.


Ungdomsakademi f. 2007 - 2009

Dette er et ekstratilbud for G/J 2009-2007. I høst tilbys det treninger tirsdag og fredager. Trenerteamet består av vår egen trenerfirkløver, Erik, Mattis, Massimo og Waqas. 

Se ungdomsakademiets egen video her. https://youtu.be/I18kkTKaJP4

Lyst til å bli en bedre fotballspiller, og bidra med ditt i et fantastisk fotballmiljø?https://fotball.lil.no/p/16009/fotballakademiet 


Utviklingstrening f. 2006 - 2002

Målet med treningen er å gi de ivrigste spillerne våre et ekstra tilbud på trening av tekniske ferdigheter. Treningen skal være selvfinansierende. For 2020 er prisen for treningen satt til 750 kr/halvår.

Informasjon og påmelding
https://www.superinvite.no/#/invitation/7c9e9afa5a9dc68ccaf27d9effeb9383Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.