OPPDATERING SØNDAG 8.NOVEMBER

Postet av Lommedalens IL den 8. Nov 2020

OPPDATERING SØNDAG 8.NOVEMBER

En kort oppdatering til alle våre medlemmer – Lommedalens IL har nå registrert at alle elever ved Mølladammen skole er i karantene til minst 14. november, dette betyr at alle elever ved Mølladammen heller ikke deltar i sosiale aktiviteter i denne perioden. Det er også klassetrinn ved barneskolene som har samme status, dvs. karantene utover i neste uke, så fremover må hver og en være seg sitt ansvar bevisst og ikke ta del i idrettsaktiviteter når man er i karantene.

I tillegg har er det stopp i all kampaktivitet i fotball og futsal I Oslo – og dermed i Bærum - fra og med i 06. november til og med 30. november. På samme måte er all kampaktivitet i håndball og basket stanset frem til og med 10. november. I realiteten er derfor all kampaktivitet i Lommedalens IL anlegg  stanset inntil idrettslaget får klarsignal om at dette endres. 

NB! Lommedalens IL fortsetter å organisere treninger så langt dette er mulig innen de ulike gruppene, så vi oppfordrer alle til å følge tilbakemeldingene tett fra de ulike gruppene. 

Fortsatt god helg til dere alle,

 

Ole Reistad

Styreleder

Lommedalens ILKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.