Bærum Golfklubb

LIL og Bærum Golfklubb har inngått et samarbeid for å kunne tilby et enda bredere tilbud innenfor de ulike idrettsaktivitetene til barn og ungdom i lokalsamfunnet. Bærum Golfklubb ble stiftet i 1972. Klubben holder til på gamle Hellerud gård i Lommedalen som ble overtatt av klubben i forbindelse med etableringen av golfbanen i 1989. Senteret for Bærum Golfklubb, men klubbhus, proshop, kafé og treningsområder ligger delvis på de gamle tuftene etter Hellerud Gård. Gården ble drevet helt frem til 1986.


Vår visjon er En golfklubb for alle – der alle blir sett, og det er litt i tråd med LIL sin visjon: Lommedalen – Norges Idrettsdal og deres verdier: Glede, Felleskap, Allsidighet og Naturlighet. I likhet med LIL ønsker golfklubben å være et attraktivt sted å drive idrett og det sportslige tilbudet reflekterer klubbens visjon og verdier: Opplevelse – mestring – trivsel. De to viktigste motivene for å spille golf er «Å ha det moro» og Å være sammen med andre».

MEDLEMSFORDELER

Klubben tilbyr treningsgrupper og kurs for nybegynnere i alle aldre og ulike typer av medlemskap. 
Som LIL medlem får du en rekke prisgunstige fordeler på blant annet medlemskap, trening og kurs:Julekampanje på medlemskap 2020

Det nærmer seg jul og vi på Bærum Golfklubb har en julekampanje til deg. Husk å meld deg inn før 31.12.2019!http://www.bmgk.no/klubb/klubbnyheter/julekampanje-pa-medlemskap/

HOVEDBANEN
Hovedbanemedlemskap i 2020 - Meld deg inn før 31.12.2019, priser er inkludert innmeldingsavgift og årskontingent for 2020:
1) Kr. 8.800 nå
eller
2) kr. 1.000 nå og kr. 675 pr. mnd. fra 01.01.2020. Månedsbeløp reguleres etter årsmøtet februar 2020. Fordrer at det opprettes avtalegiro i nettbank.

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON

 Tilbudet inkluderer:  
• Fullt medlemskap med innmelding og obligasjon.
• Årsavgiften for 2020.
• Du kan bestille starttid 6 dager før du vil spille
• Ta med gjester til medlemsgjest pris
• Rangeballer til kun 500,- for hele sesongen
• Tilgang på et av landets beste treningsområder
• Tilgang på meget dyktige proer.
• Hyggelige komite grupper med egne turneringer ukentlig
 • Redusert greenfee på utvalgte klubber i nærområde


KORTHULLSBANEN
Korthullsbanemedlemskap i 2020 - Meld deg inn før 31.12.2019 - priser er inkludert innmeldingsavgift og årskontingent 2020:

Kr. 1.700,-

KLIKK HER FOR MER INFORMASJON

For juniorer og familie gjelder andre priser så ta gjerne kontakt med oss.
Du kan nå oss på bmgk@bmgk.no eller ta kontakt pr telefon.

Levert av IdrettenOnline