Velkommen til Bærum Golfklubb 

Bærum Golfklubb ligger i hjertet av Lommedalen i naturskjønne omgivelser.
Bærum Golfklubb kan i dag fremvise et av landets mest komplette golfanlegg. I tillegg til en 18 hulls bane i natur-skjønne omgivelser, disponerer klubben også en 9 hulls korthullbane og et eget stort treningsområde med bl.a en flott driving range. Klubben har en solid medlemsmasse og stor tilfredshet blant medlemmene.
Vår visjon er En golfklubb for alle – der alle blir sett, og det er litt i tråd med LIL sin visjon: Lommedalen – Norges Idrettsdal og deres verdier: Glede, Felleskap, Allsidighet og Naturlighet. I likhet med LIL ønsker golfklubben å være et attraktivt sted å drive idrett og det sportslige tilbudet reflekterer klubbens visjon og verdier: Opplevelse – mestring – trivsel. De to viktigste motivene for å spille golf er «Å ha det moro» og Å være sammen med andre».

NYHETER!!

Veien til golf (VTG) 2020 
Er du medlem i Lommedalens IL får du rabatterte priser på ulike kurs. VTG kurset gir deltakere redusert påmeldingsavgift. VTG kursene arrangeres flere ganger i sesongen. Klikk på linken for påmelding og oversikt.
https://bmgk.no/kurs--trening/nybegynnerkurs-vtg


MEDLEMSSKAP I KLUBBEN
Vi har ledige medlemskap, både på hovedbanen og på korthullsbanen. Bli medlem i en klubb i ditt nærområde.
Vi er "en klubb for alle, der alle blir sett"
Bærum Golfklubb er en veletablert klubb grunnlagt i 1972.Vi har en full 18 hullsbane, en korthullsbane og meget gode treningsområder. Klubben er kjent for et hyggelig miljø og jobber for at "alle skal bli sett". Vi har ca 1.700 medlemmer fordelt på to kategoriene hovedmedlemskap og korthullsbanemedlemskap.

Vi har også medlemskap for juniorer og familier.
Bli medlem: https://bmgk.no/klubben/innmeldingsskjema


NYBEGYNNERKURS
Ønsker du å begynne med golf kan du melde deg på et nybegynnerkurs. Vi har flere kursdatoer i mai og juni. Kurset foregår over 12 timer fordelt på en helg.
Er du nysgjerrig på gold og har lyst til å prøve før du evt. melder deg på et nybegynnerkurs – er du alltid velkommen til å komme innom klubben. Du får rangeballer og kan låne køller hos oss.
Som medlem i LIL får du rabatt på kr. 200 på VTG kurs. Meld på i linken under og skriv LIL i kommentarfeltet.

https://bmgk.no/kurs--trening/nybegynnerkurs-vtgJUNIORTRENING
Bærum Golfklubbs junior avdeling jobber for å gi klubbens barn, unge og elitespillere et godt sportslig og sosialt tilbud gjennom hele sesongen.

Alle juniorer trener mandag ettermiddag gjennom sesongen. Det blir på mange måter dagen som er satt av til alle juniorene i klubben. Avhengig av gruppe, og engasjement så er det selvfølgelig lagt opp til treningstider andre dager i uken også. 

Her kan du selvfølgelig delta hvis du er medlem, men det er også åpent for alle. Har du barn eller barnebarn har lyst til å spille golf, så har vi et treningsopplegg som passer, det lover vi. Nytt av året er at vi har laget en egen breddegruppe kun for jenter, gutter og en mix gruppe på torsdager.

Våre verdier:
Mestring - Opplevelse - Trivsel

Bærum Golfklubb har en junior avdeling der alle er velkomne! Vi har barn i trening fra 5 år og oppover, fra nybegynnere til elitespillere. Junioravdelingen jobber har fokus på at alle skal få et godt tilbud hos oss.

Klikk her for informasjon om juniortilbudet på Bærum GK


TROLLGOLF
Trollgolf er inngangen til golf for våre aller minste, og all innlæring skal ha leken i fokus. Følelse av mestring. Utvikle basisferdigheter, få barna til å glede seg til å spille og trene.

Hva skjer på trollgolf?

Dette er introduksjon til golf for våre aller minste, all innlæring skal ha leken i fokus. Målgruppen er barn fra 4 – 8 år, og målsetningen med Trollgolfen er å skape et ”sosialt og hyggelig miljø med Golf”.

MELD DEG PÅ TROLLCUP TRENING 4-8 ÅR 
https://bmgk.no/juniorer/trollgolf


Les mer om Trollgolf her
Klikk her for mer informasjon om trollgolf


GOLFCAMP 
GolfCamp er et golfkurs tilrettelagt for barn mellom 5 - 13 år. Kurset går over 5 dager, og etter endt camp får alle deltagere bevis på gennomført "veien til golf" kurs. Beviset gir rett til å spille på hvilken som helst bane i Norge. Alle som deltar får også mulighet til å ta golfbillappen. For mange er kanskje dette det aller morsomste! Vi har veiledet kjøreopplæring og oppkjøring på fredag.

Klikk her for informasjon om våre to golfcamper i sommerperioden

Levert av IdrettenOnline