Pasta con pomodori

Inspirert av Filip Cohen


En rask og enkel rett til hele familien,
og som smaker aldeles himmelsk.


Ingredienser

400 g cherrytomater

1 stk hvitløksfedd

3 - 4 ss olivenolje

500 g pasta

Basilikum (etter smak)

Parmesan

Salt og pepper

Sukker

Tips: Tilsett ristete pinjekjerner og parmesan før servering. Sausen kan også brukes som pizzasaus


Fremgangsmåte

Kutt tomater og hvitløk, ha olje i kasserollen. Tilsett hvitløk. La dette surre i 2 min. Pass på at det ikke brenner seg.Tilsett tomatene, og la dette koke videre i totalt ca. 10 - 15 min.( Jo lengre du koker, jo bedre smak bli det.) Smak til med salt, pepper, basilikum og litt sukker. Tilsett gjerne noe av pasta-kokevannet slik at det ikke koker tørt. Kok pasta i rikelig lettsaltet vann. Når pastaen er ferdig kokt, kan du tilsette pastaen i tomatsausen.