Pasta one-pot med kjøttdeig

Bland alle ingrediensene sammen i
en gryte til en smakfull og nydelig pastarett.
Oppskrift: Lise Finckenhagen



Ingredienser

1 løk

2 fedd hvitløk

2 gulrot

3 stiler stangselleri

2 ts oregano

400 gr karbonadedeig

2 bokser hermetiske tomater

8 dl kraft (grønnsaks- eller kjøttkraft)

Salt , pepper, sukker

350 gra pasta

1 mozarella

Olivenolje

Fersk basilikum

 


Fremgangsmåte

Finhakk løk og hvitløk. Skjær gulrøtter og stangselleri i små terninger.

Varm olivenolje i en gryte. Fres løk og hvitløk til det blir blankt og mykt.

Tilsett gulrøtter, stangselleri og oregano. La det frese i 10 min.

Tilsett karbonadedeigen, og la de bli brun. Tilsett tomater og kraft. La dette småkoke i 20 min.

Smak til med salt, pepper og sukker.

Tilsett pastaen, og la det koke videre til pastaen er ferdigkokt (ca 15 min). Rør om av og til.

Topp gryten med basilikum og biter med mozarella.







Levert av IdrettenOnline