Idrettslagets grønnsakssuppe

Knasende gode knekkebrød med havregryn, linfrø, sesamfrø og solsikkekjerner. Funker perfekt med syltetøy



Ingredienser

1 brokkoli

1 løk

2 fedd hvitløk

1/2- 1 chili

1 ss revet ingefær

1 ts knust spisskummin

½ ts knuste korianderfrø

1 l kylling- eller grønnsakskraft

1 boks kokosmelk

100 gr spinat

Lime

Salt og pepper

Evt.....

Olivenolje

Koriander

 

Skjær brokkoli (med stilk) i små biter. Finhakk løk, hvitløk , chili og ingefær.

Varm olje i en kasserolle, tilsett løk. La den bli blank. Tilsett hvitløk, chili, ingefær, spisskummin og korianderfrø. La dette fres i 1 min.

Tilsett kraft og kok opp. Tilsett brokkoli og la det koke i 5 min.

Hell i kokosmelk og la koke i 2 min. Tilsett spinat og kjør suppen glatt med en stavmikser.

Smak til med salt, pepper og lime. Dryss evt over koriander, finhakket chili, noen spinatblader og litt olje.

Inspirert av Lise Finckenhagen.


Fremgangsmåte



Levert av IdrettenOnline