Nye kurs i brettpadling (SUP) på Burudvann

Postet av Hallgeir Thorbjørnsen den 17. Aug 2017

Bli med på kurs i brettpadling (SUP) på Burudvann!

Lommedalens Idrettslag inviterer til introduksjonskurs i brettpadling i samarbeid med 4elements.

Brettpadling er lett å lære og er en morsom aktivitet for hele familien. Det er en lav terskel for å komme seg ut på vannet uten kajakk eller båt – det finnes oppblåsbare brett i trillebag/ryggsekk som man kan ta med på bussen eller legge bak i bilen. Brettene er meget stabile og man kan ha med sekk og bagasje på brettet.


SUP er fortsatt en ganske ny aktivitet i Norge, men har blitt en mer og mer populær aktivitet i Oslofjorden, langs kysten og på mange vann rundt omkring. Det er det mange grunner til!


"Vannrenn" med god treningseffekt

Med SUP kan man surfe bølger, man kan padle rolig i solnedgang eller man kan dra på langtur. I tillegg oppdager flere og flere den gode treningseffekten – spesielt for mage, rygg og brystmuskulaturen. Noen kaller SUP for "Vannrenn" siden det er en perfekt treningsform for langrennsløpere i sommerhalvåret.


Introduksjonskurs på Burudvann

Burudvann har en flott sandstrand, er godt skjermet for vind og dermed perfekt for brettpadling. Kurset gir god balanse på brettet, og riktig padleteknikk gir en effektiv treningsøkt for hele kroppen. Det brukes oppblåsbare SUP-brett og deltakerne vil få innblikk i hvordan man rigger utstyret.

Kurset går over to tirsdager, 29. august og 5. september på Burudvann. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med – her vil du lære alt du trenger for å kunne bli trygg på brettet. 4elements stiller med alt av nødvendig utstyr.

Etter kurset er det muligheter for å leie brett for å prøve seg på egenhånd.


Klikk her for info og påmelding via SuperInvite
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline