Gi panten til et LIL prosjekt/tilbud

Postet av Lommedalens IL den 30. Jan 2019

Hvilket prosjekt/tilbud skal idrettslagets flaskepant gå til?

Hver tredje måned vil vi gi våre medlemmer og engasjerte følgere muligheten til å bestemme hvor pante-pengene går hen. Vi kommer med tre forskjellige prosjekter/tilbud som vi ønsker å fremme, så det er opp til dere å bestemme hvilket prosjekt/tilbud. 


Februar - April 

1. Nye snøkanoner 

2. Undervarme

3. Åpen hall

Gå inn å gi din stemme her:
http://etc.ch/ztPD

Hvem har flest stemmer?
https://directpoll.com/r?XDbzPBd3ixYqg8aXsI8eeJIPHSLndsGvLua0BpIrP

______________________________________________________________________________________________________ 

Bakgrunnsinformasjon om våre prosjekter/tilbud

Nye snøkanoner 

Lommedalen Skisenter har i lengre tid arbeidet med planer for nytt snøproduksjonsanlegg i bakken. Dette blir nå en realitet.
Skisenteret ønsker å investere i flere lanser(snøkanoner) i midten av bakken, for at snøproduksjonen skal gå raskere og mer effektivt, slik at skisenteret får åpnet hele bakken tidligst mulig. 

Undervarme til nytt kunstgressbanen

I 2019 skal vi bytte ut kunstgresset på Nedre kunstgressbane på Lommedalen. Nytt kunstgress her betyr enormt mye for klubben og gjør at alle kamper og treninger i regi av Lommedalen vil spilles på kunstgressbaner. Ifm. legging av nytt kunstgress legger vi varmerør slik at også kan få en kunstgressbane med undervarme.

Åpen Hall

Får å utvide vårt samfunnsengasjement vil idrettslaget prøve med "Åpen hall" på fredager. og i den forbindelse trenger vi penger for å kjøpe inn diverse utstyr. Hallen deles inn i 3, så her tenker vi at aktivitetene kan være så mangt, som f.eks, fotball, basket, klatring, innebandy, håndball, volleyball, badminton, m.m. Mer informasjon om dette tilbudet vil komme ut senere.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline