Over skog og hei - Trimkonkurranse

Postet av Lommedalens IL den 2. Apr 2020

Over skog og hei - Trimkonkurranse

Vi i Lommedalens idrettslag respekterer, men begynner å se oss lei av Covid-19. Derfor har vi etter nøye vurdering bestemt oss for å kjøre ut konseptet vårt Over skog og hei. 

Dette gjør vi på bakgrunn av at vi ser mange av dere bruker naturen vår, noe som er fint i disse dager. Samtidig registreres det også at vi hopes opp ved de mest populære og kjente turplassene våre. Vi håper at vi med en trimkonkurranse kan motivere og inspirere dere alle til å teste ut nye turmål. 

Vi har plassert ut "poster" på kjære og nære, samt kanskje mer ukjente og fjerne lokasjoner i Bærumsmarka og Kroksskogen. Postene bør være noe for alle. Både lavterskelturer, men også de mer krevende for de som ønsker seg en real utfordring. Deltagelsen er helt gratis!!! I tillegg vil vi premiere de deltagerne som er aktive gjennom året, samt trekke noen fete hovedpremier etter endt sesong. 

Vi liker å se på oss som en aktiv litta bygd, la oss bevise det gjennom en kollektiv turmønstring i 2020. Vi gleder oss til å se deg på tur 


Du finner informasjon under menyen "aktivitetstilbud" og "Over skog og hei".
Meld deg på der eller klikk direkte her: http://www.trimpoeng.no/i/lommedalenil
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.