Oppdatert informasjon - Anleggstilgang

Postet av Lommedalens IL den 18. Apr 2020

Innendørsanlegg holdes fortsatt stengt – utetrening i forsiktig oppstart

Hver dag gir LIL nye erfaringer med organiserte treninger utendørs, og fra neste uke starter også 2008-kullet opp enkle aktiviteter. Vi er avhengige av alle voksne, foreldre og trenere, står frem som forbilder for våre unge aktive – derfor, vær våkne, oppmerksomme og tenk på deg selv som et viktig forbilde der du som voksen holder avstand og tar vare på eget utstyr!

I flere av LILs grupper har det nå blitt gjennomført treninger utendørs. LILs Coronautvalg med daglige ledelse og styret er i daglig dialog med gruppeledere og trenere om hvordan idrettslaget kan komme tilbake i aktivitet, og vi trenger konstruktivt engasjement for å få dette til. Alt som skjer i idrettslaget nå krever mer opplæring, flere ressurser og klarere spilleregler enn noen gang, samtidig er vi avhengig av at alle tar smittesituasjonen på alvor og er gode forbilder.

Foreløpig holdes hallene stengt, LIL er i dialog med Bærum kommune om hvordan disse skal brukes når skolene starter opp. I denne forbindelse må vi klarlegge rutiner for vask og renhold, og det er for øyeblikket ingen aktiviteter som kan gjennomføres bedre innendørs enn ute akkurat nå. I løpet av neste uke kan det hende at det kommer avklaringer opp mot aktiviteter i hall, men dette kan også ta lengre tid.

Derfor – vel møtt til trening, vær et forbilde i alt du gjør og hjelp oss med å ta steg for steg! Vi minner om suksessen LILs Trimpoeng: http://www.trimpoeng.no/i/lommedalenil med premier fra Verket Sport (https://sport1.no/butikker/verket-sport/), også hjemmetrening (https://www.lil.no/blog/post/157596/lommedalens-ils-hjemmetrening-challenge?ispage=true) med hash-tag’en #lilhjemmetrening

LIL kommer tilbake med oppdatering på nettet også neste uke, god helg!

Ole Reistad

Styreleder

Tlf. 932 66 908


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.