Utetrening fortsatt - viktig med ansvarsfulle ledere!

Postet av Lommedalens IL den 26. Apr 2020

Utetrening fortsatt - viktig med ansvarsfulle ledere!

LIL fortsetter en forsiktig holdning til all trening – det avgjørende leddet i kjeden ser ut til å være tilgang på ansvarsfulle ledere på LILs baner og for LILs grupper.

LILs ansatte trenere i fotballen har ledet daglige økter på Lommedalsbanen for ulike kull ned til 2008. Nå planlegger LIL inkludere 2009, men nå kommer klubben til et punkt hvor det er sentralt å overføre de gode erfaringene til flere voksne i idrettslaget – hvis vi skal klare å ivareta den forsiktige og trygge linjen vi har fulgt hele tiden. Slik er våre prinsipper for den videre oppstarten av treninger:

  1. Alle rammer fra Bærum kommune, NIF og andre følges til punkt og prikke. Det er viktig å være tydelig, vår erfaring er derfor at vi holder oss til de anbefalingene som er gitt. Det er foreløpig ikke laget gode rammer om innedørstreninger, derfor lar vi dette ligge inntil videre.
  2. LILs ansatte i ledelsen av treningene. Dette betyr at alle treninger skal skje under ledelse av en ansatt fra LIL, enten gjennom at de er tilstede eller ved at opplæring og rammer er avtalt med disse. Vi kommer til å prøve oss med å dra inn stadig flere ansvarsfulle ledere – foreldre og unge voksne ungdomstrenere – i dette arbeidet, men vi organiserer alle grupper opp mot en av våre dyktige ansatte.
  3. Gradvis utvidelse. Vi har startet opp med 2008-kullet nå, og planen er å gå videre med 2009-kullet i fotball i neste omgang. Før vi åpner videre vil vi forsikre oss om at de vi drar inn som ansvarsfulle ledere – foreldre og unge voksne ungdomstrenere – er i stand til å holde den stramme linjen i trening, oppstart og avslutning.

På en eller annen måte har nå flere grupper satt i gang treninger og vi ser gjerne at flere gjør dette – men innenfor de rammene vi har trukket opp her!

God trening, god helg og takk for hjelpen – vi er avhengig av å overholde rammene for å få lov til å trene, med aksept fra foresatte og med støtte fra kommunen,

Ole Reistad

Styreleder

Tlf. 932 66 908Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.