Coronatiltak i Lommedalen IL etter Regjeringens nye tiltak

Postet av Lommedalens IL den 6. Nov 2020

Til alle medlemmer og lokalt engasjerte i og rundt Lommedalens IL

Aller først – følg anvisninger fra sentrale og lokale myndigheter! Vi er i en spesiell situasjon og vi er alle avhengige av hverandre.

For det andre – Regjeringen har besluttet foreløpig å begrense idrett for barn og unge i så liten grad så mulig. Det betyr at Lommedalen IL foreløpig – med vekt på foreløpig – gjør vårt ytterste i å fortsette å tilby barn og unge en aktiv hverdag. Justeringer vil skje og smittevernstiltak vil være en del av alt som skjer, men tilbakemeldingen er tydelig; barn og unge skal prioriteres og det av en grunn - idretten har en viktig sosial og samfunnsmessig funksjon – når Regjeringen og lokale myndigheter IKKE gir anvisninger om å stoppe all idrett så ligger det en vurdering bak dette – den vurderingen er idretten har en viktig funksjon i seg selv. Det kan synes lett for noen av dere å stoppe trening, men også dette har konsekvenser for mange barn, negative konsekvenser som ligger i hele vårt formål å ivareta at ikke skjer.

For det tredje - Lommedalens IL fortsetter derfor nå å følge skolene, dette vil si at alle som er i karantene med utgangspunkt i skole også er dette opp mot aktiviteter lokalt!

Formannskapet i kommunen skal ha møte mandag kveld og at vi kommer tilbake med informasjon så fort nye retningslinjer foreligger.

Til sist - en riktig god helg til dere alle,

Ole Reistad
Styreleder
Lommedalens ILKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.