OPPDATERING - 24. JANUAR – Coronatiltak

Postet av Lommedalens IL den 24. Jan 2021

OPPDATERING SØNDAG 24. januar – Coronatiltak

Den siste utviklingen i Corona-situasjonen har ledet til at nye tiltak har blitt iverksatt også i Bærum fra midnatt, natt til 25. januar, og i tråd med tidligere tiltak prøver nasjonale og lokale myndigheter å prioritere å holde aktiviteter for barn og unge i gang.

Status i idrettslaget for aktiviteter neste uke er da som følger:

  • Fotball: Trening ute fortsetter som tidligere.

NB! Akademiet fortsetter også på samme måte som tidligere.

  • Hallidretter (basket, håndball): Trening startet opp inne sist uke og dette fortsetter.  Inntil videre spilles det ikke kamper.
  • Skiidrett (alpint, langrenn): Trening ute fortsetter som tidligere. Inntil videre er det ingen konkurranser.  

NB! Skileiken fortsetter (oppstart 26.01 - tirsdag), men idrettslaget er nødt til å be foreldre forestå transport fra skolen til Lommedalen skisenter så langt dette er mulig. Vi ber alle gjøre dette på en smittevernsmessig korrekt måte og ta kontakt med idrettslaget hvis det er problemer med å få gjennomført denne transporten for den enkelte.

  • Organisert idrett for voksne (over 19 år) er ikke tillatt. Les også
Oppskrifter for alle anledninger. LILSMAK!Det har vært tilsyn med smittevernstiltakene i Varmestua, og smittvernskontrollen gav positive tilbakemeldinger, med et par forslag til forbedringer. Dette er takket være en kjempeinnsats av våre ansatte og frivillige, tusen takk! Det koster svette og tårer å ta ansvar for smittevern i disse tider, og det er vi glade for at medlemmene setter pris på! Det er fortsatt slik at vi kan ha Varmestua åpen, så det prøver vi å holde fast på i en turbulent situasjon.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.