Idrettslagets anbefalinger opp mot pandemien

Postet av Lommedalens IL den 2. Sep 2021

Våre anbefalinger opp mot pandemien

Lommedalens IL fortsetter med en aktiv håndtering av anbefalinger for forslag opp mot pandemien – vårt mål er at ingen skal smittes i idrettslagets rammer og det holder vi fast på. Vi holder oss i utgangspunktet innenfor de nasjonale eller lokale rådene, det er det som er enklest å forholde seg til, men vi prøver av og til å gi råd som er tilpasset akkurat VÅRT idrettslag og VÅR situasjon – vi gjør vårt beste!


Dagens hovedråd er – unngå tett kontakt også i organiserte fritidsaktiviteter! Det er godt smittevern å dele inn i mindre grupper, dette gjelder også lag som trener sammen normalt. Det er ikke gitt noen råd om gruppestørrelse. Vi vil også gjerne unngå all unødig innendørsaktivitet, dette gjelder f. eks. garderober o.l. Alle aktiviteter opprettholdes, men vi ber om at den enkelte gruppe/lag følger kommunens anbefaling om å vurdere hvor vidt det er mulig å dele inn i mindre grupper under trening.


Vi har fortsatt unntak fra anbefalingen om 1 meters avstand der det er nødvendig for å utøve aktiviteten og oppfordres eller til å holde god avstand!

Ellers oppfordrer vi til å være ekstra nøye med at syke personer ikke skal møte på trening og bruk av antibac/vask hender før og etter aktivitet.

Garderober bør ikke brukes til annet enn toalettbesøk og vask av hender.

Når det gjelder kampaktivitet, har kommunelegen ikke kommet med noen andre anbefalinger enn de nasjonale. 


Med sportslig hilsen

Lommedalens ILKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.