Takk!

Postet av Lommedalens IL den 25. Sep 2021

Takk!

Så er tiltakene over, og som dere kanskje har erfart allerede – også Lommedalens IL åpner opp igjen, som alt annet, i dag 25. september. Igjen kan vi alle delta på den måten vi vil i alle våre aktiviteter, enten du deltar selv, ser på eller leder idrett og aktivitet i regi av Lommedalens IL.

I den anledning må vi få si takk til dere medlemmer, familie og venner og ansatte for den innsatsen dere har gjort.

Takk til våre medlemmer for at du fortsatt er medlem og aktiv i idrettslaget, vi trenger deg mer enn noensinne for å komme tilbake til tidligere nivå og aller helst enda sterkere!

En særlig takk til de ansatte i idrettslaget; når jobben din er å legge til rette for andre er det bare trist å ikke få lov eller oppleve manglende koordinering der idretten har blitt den tapende part – innsatsen har vært fremragende! Dette gjelder innsatsen for at vi allikevel skulle ha mest mulig aktivitet med minst mulig smitte innenfor uklare rammer, men også innsatsen for å sikre idrettslagets eksistens inn mot lokale og sentrale myndigheter, det har godt meget bra!

Tilslutt, takk til dere alle i Lommedalen, Bærums Verk, Belset og Rykkinn – som er der Lommedalens IL er aktive – idrettslaget trenger dere og vi tror jo alle trenger oss!.

Bruk dagene godt, det er de beste forberedelsene på hva enn som kan møte oss nå,

Ole Reistad
Styreleder
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.