Starter basketballakademi!

Postet av Lommedalens IL den 15. Des 2023

Lommedalen Basket starter for første gang opp med basketballakademi! Det skjer fra nyttår, og påmeldingen er allerede lagt ut. Vi er veldig glade for å kunne gå ut med dette tilbudet og håper på stor oppslutning!

 

Åpent for 2016-2013

Det er for barn i alderen 7-10 år (årskullene 2016-2013), og det foregår direkte fra skolen på mandager. Oppstart blir mandag 8. januar. (For elever i 2. til 4. trinn vil akademiet være et alternativ til SFO denne dagen. Barn på 5. trinn, som ikke lenger har SFO, vil få noe redusert påmeldingsavgift.)

Akademiet er åpent både for barn som allerede spiller basketball, og for barn som ikke gjør det.
 

Trenere: Harald og Kristin

Akademiansvarlig blir Harald Grevskott. Han er trener 3 i basketball, har gått Idrettshøyskole, er utdannet lærer og har erfaring som basketballtrener helt fra 1980-tallet.

Medtrener blir Kristin Taarud Figenbaum, fra Lommedalens dyktige J17-lag. Hun deltok på NBBFs talentsamlinger i fjor og var med helt til siste kuttrunde før den endelige J16 landslagstroppen ble tatt ut. 

 

Henting og mat

Deltakerne får tilbud om å bli hentet på skolen, og blir transportert derfra og til hallen. Der vil de få et enkelt måltid mat og være under tilsyn fram til treningen starter en gang mellom 14:30 og 14:45. Treningen avsluttes kl. 16:00. Deretter blir det mulighet for frilek i hall under tilsyn. Henting må skje innen kl. 16:30.

 

Vinter- og vårsemester

LBA vil følge samme rytme som fotball, slik at dette første vintersemesteret går fra rett over nyttår og frem til påske. Så vil det bli et vårsemester fra påske og fram til sommeren.


 Påmelding

Her er link til påmelding:

Superinvite — Lommedalen BasketballAkademi (LBA)

Vel møtt! 

 

 

DYKTIGE TRENENE: Harald Grevskott og Kristin Taarud Figenbaum blir trenere på basketakademiet. Harald har lang erfaring og har trent flere generasjoner i LIL basket, mens Kristin spiller på vårt dyktige J17-lag og ble tatt ut som hjemmesittende reserve på J16-landslaget i sommer.

Foto: Jens Arne Svartedal


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.