Idrettslagets tilbud - Corona perioden

Postet av Lommedalens IL den 14. Apr 2020

Håper alle har hatt en strålende påskeferie og kost seg med sine kjente og kjære.
I denne perioden ønsker idrettslaget å tilby ulike aktiviteter, utfordringer og tilbud vi kan gjøre "sammen" med riktige restriksjoner. Her er noe av det vi kan anbefale dere å gjøre, følge med på og drive med.


Over Skog og Hei - Trimpoeng

Lommedalens Idrettslag har startet en trimkonkurranse. Dette gjør vi på bakgrunn av at vi ser mange av dere bruker naturen vår, noe som er fint i disse dager. Samtidig registreres det også at vi hopes opp ved de mest populære og kjente turplassene våre. Vi håper at vi med en trimkonkurranse kan motivere og inspirere dere alle til å teste ut nye turmål. Bare i løpet av påsken har det blitt registrert 4000 turer fra tilsammen 600 deltagere!!


LES MER HER

LILHJEMMETRNENINGSCHALLENGE

Lommedalens IL ønsker å se hvor kreativ du og/eller din familie er på å holde dere i aktivitet hjemme i disse dager. Post din mest kreative og motiverende treningsøvelse, eller bare rett og slett et kult triks på 15-30 sekunder på din Instagram med hashtagen #lilhjemmetrening.
Vi poster alt på instagramkontoen vår

FIFA20 Turnering
Lommedalens ILs – FIFA20 Turnering
Vi inviterer alle medlemmer i Lommedalen Idrettslag til FIFA20 turnering. Det er tre ulike nivåer å melde dere på. En SUPER FINALE vil bli live streamet. Følg med på instagramkontoen for informasjon og link.
Følg med på kampoppsett og resultater på instagramkontoen vår.
Bildekonkurranse (Over Skog og Hei)

Vi vet mange av dere koser dere på turer i nærmiljøet vårt. 1046 turer for å være nøyaktig Vi vil gjerne at dere tar øyeblikksbilder fra turene deres. Derfor kjører vi på med en månedlig fotokonkurranse (månedens bilde). Tagg oss #Lommedalensidrettslag #liloverskogoghei på Facebook eller Instagram og vinn fine premier. Følg oss på instagram også. @Lommedalensidrettslag. God tur. 

Instagramkonto (Idrettslaget)

Her skjer det mye om dagen. Her publiseres det nesten daglig nye poster, eller reposter bilder fra våre medlemmer som er på tur, flott natur og andre nyttige formål. 
Følg oss, @lommedalensidrettslag

LIL SMAK - Måltid på 1, 2, 3!

Her kan du finne sunne og raske måltider som idrettslaget anbefaler. Både oppskrift og video følger med hver rett. Er man kanskje lei av brødskiver med salami til lunsj, igjen! Klikk deg innpå siden og la deg friste av noen gode retter. Hva med noen scones til lunsj neste dag??MER INFO HER
https://www.lil.no/p/46019/lil-smak    


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.